Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Baarnnl Belastingen

Belastingaanslag gemeentelijke belastingen

Belastingaanslag gemeentelijke belastingen

Inwoners gemeentelijke belastingen betalen

Elk jaar betalen inwoners gemeentelijke belastingen aan de gemeente. De gemeente gebruikt deze belastingen om te zorgen voor voorzieningen voor de inwoners, zoals onderwijs, zorg en onderhoud van de wegen. Iedereen betaalt zo mee aan de voorzieningen binnen de gemeente.

Overzicht aanslagbiljet

U ontvangt jaarlijks één overzicht aanslagbiljet met de bedragen die u moet betalen. Op dit aanslagbiljet staan de verschillende belastingen en leges die u moet betalen, zoals de onroerendezaakbelasting, de afvalstoffenheffing en de hondenbelasting.

Problemen met betalen

Heeft u problemen met het betalen van uw gemeentelijke belastingen, neem dan contact op met de gemeente. U kunt daarvoor een e-mail sturen naar het e-mailadres van de gemeente die op het aanslagbiljet staat vermeld.

Bezwaar tegen belastingaanslag

Bent u het niet eens met de belastingaanslag die u heeft ontvangen, dan kunt u bezwaar maken. Hiervoor kunt u een aanvraagformulier Kwijtschelding gemeentebelasting bij de gemeente aanvragen. U vindt dit formulier op de website van de gemeente.

Eigenaren van een woning in Baarn

Bent u eigenaar van een woning in Baarn, maar staat u daar niet ingeschreven en wilt u bezwaar maken of kwijtschelding aanvragen? Dan kunt u een e-mail sturen naar het e-mailadres van de gemeente die op het aanslagbiljet staat vermeld of een brief naar het postadres van de gemeente. U moet dan wel aantonen dat u de eigenaar bent van de woning.


Komentar